PRP

Estetika

Vampirski tretman je prirodna, izuzetno sigurna metoda pomlađivanja gdje se koristimo pacijentovom krvnom plazmom za uklanjanje bora i tamnih podočnjaka, poticanje rasta kose, uklanjanje ožiljaka i akni.
Sadržaj

Što znači PRP?

PRP je skraćenica od engleskog naziva Platelet Rich Plazma, u prijevodu plazma obogaćena trombocitima koji su odgovorni za zgrušavanje krvi, no u sebi sadrže stotine proteina koje nazivamo faktorima rasta, koji su odgovorni za bržu regeneraciju i zacjeljivanje.

Kako PRP pomaže u pomlađivanju kože?

Faktori rasta pomažu pri proizvodnji novog kolagena, te poboljšavaju oštećenu kožu, usporavajući i otklanjajući znakove starenja. Kao takva, ova metoda ne izaziva neželjene reakcije jer je riječ o vlastitoj krvi i potpuno prirodnom procesu.

Koliko traje tretman i kako se izvodi?

Tretman matičnim stanicama traje oko 15 minuta nakon što se krv centrifugira i prikupi plazma.

Postupak se može izvesti pojedinačnim ubodima iglicom ili sa Plasma Penom,  minimalno je bolan, a glavne su nuspojave osjetljivost i blago crvenilo koje traje oko 24 sata, tako da odmah nakon završetka tretmana možete nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.

Može se obogatiti hijaluronskom kiselinom koja se, kao sastavni dio kože, s godinama prirodno gubi.

Tko su kandidati za ovaj postupak?

PRP tretman izvrstan je za sve koji imaju umornu i suhu kožu koju je potrebno regenerirati, a odlični rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože, te ožiljaka od akni.

Ukoliko niste skloni filerima i vistabelom, a ipak želite poboljšati svoj izgled i održavati ga, ovo je metoda za vas.

Koja su područja primjene?

Tretirati se može cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, odnosno sva područja na kojima je koža posebno tanka i osjetljiva.

PRIJE / POSLIJE

Pogledajte i naše ostale usluge

Egzosomi

HArmonyCA – dermalni filer i biostimulator

PAPA Test

Vistabel terapija

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!