Profhilo Body

Estetika

To je novi i učinkoviti tretman usmjeren na zatezanje i zaglađivanje opuštene kože na tijelu.
Sadržaj

Što je Profhilo Body® ?

To je novi i učinkoviti tretman usmjeren na zatezanje i zaglađivanje opuštene kože na tijelu.

Gdje se koristi?

Profhilo Body® se može koristiti na vratu, dekolteu, rukama, trbuhu, koljenima, unutarnjoj strani bedara, rukama itd.

Koliko tretmana je potrebno?

Dva tretmana u razmaku od mjesec dana. Profhilo zaglađuje i vlaži kožu od prvog tretmana, no rezultati su vidljiviji nakon drugog tretmana s obzirom da preparat treba vremena za postizanje maksimalnog rezultata. Za održavanje preporuča se ponoviti jedan tretman za 4 do 6 mjeseci.

Kome je namijenjen?

Svima, muškarac ili žena, stariji od 30 godina su kandidati za Profhilo injekcije kako bi se nadoknadila izgubljena  hidratacija i elastičnost, zbog prirodnog procesa starenja. Profhilo tretman preporuča se učiniti čim se počnu uočavati znakovi starenja.

Koliko traju rezultati Prophilo body tretmana?

Općenito govoreći, poboljšanje zdravlja i kondicije kože trebala bi trajati do 6 mjeseci. Važno je napomenuti da ovo vremensko razdoblje zapravo ovisi o vašem tipu kože i dobi.

Kako djeluje?

Svaka injekcija Profhilo BODY tretmana unosi u kožu hibridne komplekse (HCC) ultra čiste hijaluronske kiseline, potičući lančanu reakciju: stanice kože počinju proliferirati, migrirati i reorganizirati se, pri čemu počinju graditi novu, čvrstu strukturu kože. Koža je remodelirana i zategnuta. Profhilo Body ubrizgava se u površinski sloj kože i brzo se širi po koži unutar 24 sata od ubrizgavanja. Tijekom razdoblja od 4-6 tjedana stimulira četiri različite vrste kolagena i elastina, što rezultira čvršćom, punijom i elastičnijom kožom.

Što nakon tretmana?

Nakon tretmana na mjesto aplikacije stavlja se umirujući i hidratantni flaster za tijelo Profhilo FIGURA. On sadrži dodatnu količinu hijaluronske kiseline, arniku, escin, ekstrakt ananasa i biljke salvia haenkei. Ovaj koktel hidrira i štiti kožu te sprječava oticanje. Flaster će ostati na mjestu kada odete kući, 2-3 sata. Preporučuje se da koristite Profhilo FIGURA kremu za tijelo jednom ili dva puta dnevno tijekom sljedeća dva tjedna. Ova višestruko aktivna duboko hidratantna krema sadrži namjensku formulu hijaluronske kiseline i Matrixyl 3000, koji potiču remodeliranje tkiva i vitalnost staničnih funkcija. Vrijeme oporavka nakon tretmana je minimalno, a mnogi se pacijenti mogu vratiti izravno na posao neposredno nakon tretmana.

Mogu li se pojaviti reakcije na tretman?

Nakon Profhilo BODY tretmana mogu se pojaviti blago crvenilo, oteklina, svrbež, modrice, bol i osjetljivost. Reakcije su općenito blage do umjerene i obično nestaju ubrzo nakon injekcije. Obično nestaju spontano u roku od jednog ili dva dana.

Pogledajte i naše ostale usluge

Ginekološki ultrazvuk

PRP

Prophilo-tretman biorevitalizacije

Skinbooster tretman

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!