Plasma IQ

Estetika

Plasma IQ je nekirurški tretman koji podiže i učvršćuje opuštenu kožu na gornjim kapcima. Poznat je također po nazivu nekirurška blefaroplastika, te je idealno rješenje za one koji preferiraju nekirurške metode pomlađivanja.
Sadržaj

Na kojem principu radi?

Ručni uređaj Plasma IQ djeluje kroz stvaranje ciljanog mikro snopa energije plazme, što uzrokuje epidermalnu sublimaciju, te poticanje proizvodnje kolagena kao poslijedice zacjeljivanja, bez utjecaja na okolno tkivo. Korištenje plazme postaje sve češća, minimalno invazivna metoda liječenja, nakon koje je oporavak puno brži od kirurških rješenja,

Koliko dugo traju rezultati?

Nakon punog režima liječenja, učinak bi trebao trajati koliko i kirurški tretman. Međutim, učinci se ne mogu smatrati trajnim, jer ne zaustavljaju, niti spriječavaju proces starenja. Za očekivati je da će pozitivni rezultati trajati nekoliko godina ako izbjegavate čimbenike životnog stila koji pridonose starenju i oštećenju kože poput pušenja, prekomjerne konzumacije alkohola i dugotrajnog izlaganja suncu.

Što očekivati nakon zahvata?

Neposredno nakon tretmana, zahvaćeno područje može biti osjetljivo, uz lagano peckanje i trnce, ali to bi trebalo trajati samo nekoliko sati. Kasnije može biti prisutna kontinuirana osjetljivost, crvenilo, oticanje i blaga nelagoda na tretiranom području, od nekoliko dana do tjedan dana.
Točke sublimacije promjera su oko 1 mm, pri čemu se vide sitne smeđe ugljikove kore ili kraste. Oni će ostati najmanje tjedan dana prije nego što ispadnu. Vrlo je važno da kraste ostanu  bez ikakvih smetnji, kako bi se spriječilo nastajanje ožiljaka, , infekcije ili abnormalnosti pigmentacije. Područje treba održavati suhim i čistim, te zaštititi UVA / UVB kremom za sunčanje.

PRIJE / POSLIJE

Pogledajte i naše ostale usluge

Alluzience

Postavljanje spirale

Prophilo-tretman biorevitalizacije

Profhilo Body

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!