Alluzience

Estetika

Novi botox koji traje 6 mjeseci
Sadržaj

Što je Alluzience?

Alluzience je  botulinum toksin nove generacije.Ova inovativna injekcija je prvi tekući neurotoksin odmah spreman za upotrebu, brže počinje djelovati i traje dvostruko više od standardnog botoksa.

Koliko vremena je potrebno da Alluzience počne djelovati?

Za razliku od drugih brendova botulinum toksina, Alluzience počinje djelovati unutar 24 sata od injekcije, a vidljivi rezultati javljaju se  već 24 do 72 sata nakon tretmana.

Kakav je Alluzience u usporedbi sa klasičnim Botoksom ?

Ovaj novi tretman skraćuje uobičajeno čekanje od 2 tjedna, a mnogi pacijenti vide rezultate unutar 1-3 dana od tretmana. Manje je vjerojatno da će Alluzience zahtijevati dodatni tretman i traje do 2 puta dulje od tradicionalnog botoxa.

Koliko traje?

Za razliku od svog prethodnog pandana, Alluzience traje u prosjeku do 6 mjeseci, dvostruko duže od bilo kojeg drugog toksina koji je trenutno na tržištu, što klijentima omogućuje smanjenje posjeta klinici i troškova ponovnog liječenja.

Koliko  tretmana je potrebno da se vide rezultati?

Samo jedan.

Iako su dopune možda i dalje potrebne, pokazalo se da Alluzience botulinum toxin A zahtijeva manje dopuna i daje rezultate brže od tradicionalnih tretmana botoxom.

Koliko traje aplikacija?

Oko 10 minuta.

Kada se vide rezultati?

To se razlikuje od osobe do osobe, međutim  oko 25% pacijenata vidi rezultate za 24 sata, a više od 50% vidi rezultate za samo 3 dana. Svi pacijenti vide rezultate za 1-2 tjedna. Alluzience pokazuje rezultate puno brže od uobičajenih injekcija botulinum toksina.

Postoje li nuspojave?

Kao i kod svakog liječenja injekcijama, uvijek postoji rizik od pojave modrica i oteklina nakon tretmana, ali to bi trebalo nestati za najviše 1-2 tjedna, ako ne i ranije.

Da li je Alluzience veganski proizvod?

U Alluzience-u nema životinjskih niti ljudskih proteina, zbog čega se naziva i ‘veganski’ botulinum toxin.

Pogledajte i naše ostale usluge

Termokauterizacija

Povećanje jagodica

Skinbooster tretman

Color Doppler ultrazvuk

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!