Skinbooster tretman

Estetika

Skinbooster tretman novi je pristup hidrataciji kože kojim se ona osvježava i dubinski hidratizira iznutra. Kvaliteta i izgled kože vidno se poboljšavaju, te ona postaje, svježa i blistava, sa mladenački sjajem.
Sadržaj

Što su skinboosteri?

Proizvodi koji sadrže umreženu hijaluronsku kiselinu, posebno dizajnirani za nadoknadu kožnog kolagena i hijalurona, vlažeći je iznutra, te pomlađujući kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Ovim putem postiže se dubinska hidratacija koju niti jedna krema ne može postići. Oni su savršena opcija za pomlađivanje kože bez dodavanja volumena, što je idealan tretman za zrelu i umornu kožu s istaknutim znakovima starenja.

Kako djeluju skinboosteri?

Prodiranjem duboko u kožu skinboosteri stvaraju savršeno okruženje u kojem fibroblasti sami pojačano stvaraju kolagen, a samim se tim koži vraćaju gipkost i čvrstoća, te poboljšava njezin tonus. Osim što će pomladiti zrelu kožu, intenzivno će hidratizirati umornu kožu i kožu pušača kojoj treba osvježenje, a koristi se i za ublažavanje preuranjenih znakova starenja poput bora i hiperpigmentacija, kao i za poboljšanje teksture kože i ublažavanje ožiljaka od akni.

Kome je namijenjena terapija skinboosterima?

Skin booster tretman za lice namijenjen je ženama i muškarcima bez obzira na tip kože i dob, a osobito se preporučuje nakon 28. godine života kada koža počinje gubiti kolagen i elastičnost.

Kako se aplicira i kolika je trajnost rezultata?

Protokoli se razlikuju od proizvođača do proizvođača. Preporuča se učiniti dva do tri tretmana, u razmaku od 3 do 4 tjedna,  a za održavanje postignutih rezultata preporuča se ponoviti dva puta godišnje.

Pogledajte i naše ostale usluge

Spot eraser tretman

Egzosomi

Povećanje jagodica

HArmonyCA – dermalni filer i biostimulator

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!