HArmonyCA – dermalni filer i biostimulator

Estetika

HArmonyCA je novi hibridni filter kompanije Allergan sa dvostrukim efektom – dodaje volumen trenutno, a kožu zateže postepeno i kontinuirano za mjestu aplikacije.
Sadržaj

Što je HArmonyCa?

Sastav mu se vidi već u samom imenu-HA (hijaluron) na početku i CA (kalcij) na kraju imena ovog inovativnog i jedinstvenog filera. Oba sastojka prirodno se nalaze u našoj koži i kostima i biokompatibilni su.

Ovaj filer za razliku od većine ostalih postiže instantne rezultate podizanja i punjenja lica putem hijalurona, dok kalcijum hidroxiapatit kristali, koji su biostimulatori produkcije kolagena, postižu najbolje rezultate nakon tri mjeseca. Komparativna prednost ovog filera ispred ostalih odličnih hibrida, poput Sculptre i Radiessa jest u tome da postiže osim trenutačnih i dugoročne rezultate.

Zajedničko djelovanje ova dva sastojka postiže jedinstvene rezultate poboljšanja volumena, liftinga lica te rezultira čvrstim tonusom kože te mladolikom i sjajnom kožom.

Kome je namijenjen?

Ukoliko imate problema sa opuštenom kožom, imate sitne linije ili bore, želite postići zatezanje kože sa naglaskom na prirodnom izgledu ovo je proizvod za vas.

Kako izgleda tretman?

Tretman traje svega 10 minuta, koristi se kanila, i tretiraju se lateralni dijelovi lica, ne bi li se postiglo pomlađivanje same kože, te lifting lica. Tretman je bezbolan, nuspojave minimalne, a pacijent može vratiti svojim dnevnim obvezama netom iza tretmana.

Kakve rezultate možemo očekivati?

Budući da se ne koriste velike količine hijalurona, te da je biostimulacija je značajna supstanca ovog filera, rezultati su prirodni, lice je pomlađeno i podignuto. Rizik od prenaglašenih jagodica, obraza i usnica ne postoji, budući da se navedene zone ne tretiraju s HArmonyCA filerima. Najbolji rezultati postižu se nakon 3 mjeseca,  lice je vidljivo podignuto, brada, nazolabijalne i marionetne bore zategnute, koža je sjajna i vidno pomlađena.

Koliko često se tretman mora ponavljati?

Pri tretiranju, koriste se dvije ampule HArmonyCA filera, svaka 1.25ml u volumenu, i u pravilu nema ponavljanja unutar godinu dana, jer rezultati traju barem toliko dugo.

Može li se HArmonyCA kombinirati s drugim tretmanima?

U istom tretmanu moguće je koristiti i hijaluronske dermalne filere za podizanje volumena i oblikovanje lica, te skinboostere za kvalitetu kože.

Pogledajte i naše ostale usluge

Korekcija podočnjaka

Postavljanje spirale

Egzosomi

Oblikovanje i voluminiziranje usnica

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!