Egzosomi

Estetika

Svaka promjena na koži koja je uslijedila od raznih utjecaja – starenja, stresa, kožnih bolesti ili ozljeda, zahtijeva duži proces regeneracije.
Sadržaj

ŠTO SU EGZOSOMI?

Egzosomi nastaju od matičnih stanica koje mogu proizvesti bilo koju vrstu stanica  u tijelu i pomažu nam ozdraviti. Oni putuju između stanica i nose brojne faktore rasta, protuupalne stanice i genetski materijal odgovoran za obnovu tkiva i odgovor imunog sustava.  Egzosomi, koji oslobađaju regenerativne stanice, snažni su pokretači zacjeljivanja i obnove kože.

KAKO DJELUJU?

Egzosomi potiču razvoj novog kolagena i obnovu kože, te utječu na pomlađivanje, uklanjanje pigmentacija, ublažavanje ožiljaka od akni, poboljšanje strukture kože i učvršćenje tonusa kože.

Egzosomi su ključni sastojci koji obnavljaju stanice jer ih potiču na stvaranje hidratacije iznutra, čime dolazi do pomlađivanja organizma i čišćenja stanica od toksina na potpuno prirodan način.

KOME SU NAMIJENJENI?

Tretmani egzosomima su namijenjeni svim tipovima kože. Egzosomi djeluju protuupalno, potiču razvoj kolagena, jačaju kožnu barijeru, potiču obnavljanje kože, ublažavaju bore, ožiljke i pore, učvršćuju tonus kože i ublažavaju hiperpigmentacije

KAKO SE APLICIRA?

Nakon nanošenja anestetske kreme aplicira se iglom ili dermapenom pod kožu.

Preporuča se najmanje tri tretmana svaka dva tjedna, a zatim još dva u razmaku od mjesec dana.

KADA MOGU OČEKIVATI REZULTATE?

U fazi inicijalizacije ( prvi i drugi tretman) dolazi do poboljšanja crvenila, povećane hidratacije kože i smanjenja pora), te korekcije pigmentacije (treći tretman).

U fazi pomlađivanja (treći i četvrti tretman) povećava se elastičnost kože i smanjuju se bore, dok u fazi stabilizacije ( četvrti i peti tretman) dolazi do održavanja cjelokupnog učinka ublažavanja procesa starenja kože.

Pogledajte i naše ostale usluge

Prophilo-tretman biorevitalizacije

Plasma IQ

Oblikovanje i voluminiziranje usnica

Egzosomi

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!