Prophilo-tretman biorevitalizacije

Estetika

Ukoliko vam je smanjen tonus mišića, koža suha ili dehidrirana ili imate proširene pore, pušačke bore, bore na vratu, dekolteu, ovaj tretman je za vas.
Sadržaj

Što je Prophilo?

Profhilo je gel hijaluronske kiseline, u kojem je na poseban način kombinirana hijaluronska kiselina niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase hidratizira kožu i stimulira proizvodnju prirodnog kolagena i elastina, a ona visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože.

Kako djeluje?

Snažan je biorevitalizator ili biostimulator. Primarna zadaća mu je  poticanje proizvodnje vlastitog kolagena i elastina u koži uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline, a bez dodavanja neprirodnog volumena u području aplikacije.

Ima učinak kombinacije hijaluronskog filera ( uklanjaju bore i vraćaju volumen), skin boostera (poboljšavaju strukturu kože i dubinski je hidriraju) i mezoterapijskog koktela (osvježavaju kožu i djeluju na specifičnu problematiku)

Tretman Profhilom istovremeno briše umoran izgled lica, nadoknađuje volumen, dubinski hidrira kožu i vraća joj elastičnost.

Kome je namijenjen?

Osobama kod kojih je primijećen pad kvalitete kože, te su vidljivi znakovi starenja. Najčešće se radi o osobama u dobi između 35 i 60 godina, dok se kod mlađih osoba Profhilo može koristiti za prevenciju starenja kože.

Kako se aplicira?

BAP tehnikom (Bio Aestetic Points). Točno određena količina preparata se aplicira u prethodno definirane točke.. Budući da je jedan od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu, dovoljna su dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman se izvodi mjesec dana nakon prvog.

Kada se vide rezultati?

Prvi rezultati su vidljivi 1–2 tjedna nakon prve aplikacije, a konačni mjesec dana nakon druge aplikacije. Sitne bore su zaglađene, tonus kože učvršćen, sa nesvakidašnjom punoćom i blistavošću. Za dugotrajne rezultate i održavanje svježine kože, preporuča se dva puta godišnje doći na tretman održavanja.

PRIJE / POSLIJE

Pogledajte i naše ostale usluge

Povećanje jagodica

Postavljanje spirale

Egzosomi

Ginekološki pregled

Rezervirajte svoj termin

AKCIJE U PRIPREMI!