estetica.hr

LIJEČNICA KOD KOJE POSTOJI LISTA ČEKANJA ZA POVEĆANJE USANA OTVORILA POLIKLINIKU U OSIJEKU!

Nakon iznimno uspješne poliklinike u Zagrebu, mr.sc. Sandra Kovačević otvorila je Polikliniku Sara i u svom rodnom Osijeku.

20240427 112444 768x433 1

Posvećenost pacijentu i transformacije koje izgledaju potpuno prirodno razlog su zbog kojeg su kod ove liječnice tretmani rezervirani mjesecima unaprijed, a odsada će u njima u svome susjedstvu moći uživati i Osječanke.

IMG 1732 730x487 1

Nova lokacija Poliklinike Sara donosi spoj ginekologije i neinvazivne estetske medicine pod vodstvom ugledne stručnjakinje dr. Sandre Kovačević, čime se predstavlja holistički pristup ženskoj dobrobiti. Kako nam je otkrila mr.sc. Kovačević – odluka o otvaranju nove lokacije Poliklinike nije bila samo poslovna, već i emocionalna.

IMG 1604 730x548 1

“Želja mi je bila vratiti se u grad svoje mladosti, donijeti svoje znanje i iskustvo ženama iz svog kraja i omogućiti im vrhunsku medicinsku skrb i tretmane bez potrebe dugih putovanja“, istaknula je.

Savršena kombinacija

Iako po struci ginekologinja, mr. sc. Sandra Kovačević ističe se kao jedno od naših najpoznatijih imena u području anti-age medicine. S diplomom Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i specijalizacijom u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb, stekla je bogato radno iskustvo u različitim medicinskim ustanovama. Upravo ovakav objedinjeni pristup prenijet će i na novootvorenu lokaciju.

IMG 1963 665x979 1

„Hormoni, ljepota, starenje i žensko zdravlje usko su povezani. Ginekologija i estetika u mojoj su glavi oduvijek savršena kombinacija, stoga ostajem vjerna tim granama medicine i u osječkoj poliklinici“, otkrila nam je dr. Kovačević koja se, educirajući se u zemlji i inozemstvu, pozicionirala kao prava stručnjakinja u ovim područjima.

IMG 1778 665x996 1

Ova uspješna liječnica i velika perfekcionistica uvijek će vam kazati kako je za ljepotu lica potreban sklad, stoga je i njezin pristup „full face approach“, a misao vodilja prirodan izgled.

Jedinstvena prilika povodom otvorenja nove poliklinike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

AKCIJE U PRIPREMI!