ESTETICA.hr

KOMBINACIJA TRETMANA S WOW EFEKTOM: ZAGLAĐENO LICE I POMLAĐENA KOŽA

Svaka žena jednom dođe do (beauty) zida: kad se pogleda u zrcalo, a tamo ništa “ne štima”. Lice je sivo i bez sjaja, podočnjaci nas čine umornijima nego što zaista jesmo, koža je sve više suha, bore sve dublje, a cijelo lice polako pada… Sve se to da riješiti dozom optimizma ili s malo zafrkancije na svoj račun. No, nekad nam i taj humor dojadi. Želimo se samo probuditi, pogledati u zrcalo i ondje ugledati blistavo lice, bez tamnih kolutova, zategnuto, mladoliko, ženstveno… zadovoljno. Puno je tu do stava, naravno. No, samosvjesna žena zna da pomoć može potražiti i u širokom spektru mogućnosti koje nudi estetska medicina. Poklonice atraktivnog, ali prirodnog izgleda stoga rado odlaze u zagrebačku Polikliniku Sara, u kojoj klijenticama pomažu da izgledom budu zadovoljne – u potpunosti.

 

DSC100004 2 665x665 1
Mr. sc. Sandra Kovačević, vlasnica Poliklinike Sara

A spoj tretmana koji im tu želju ostvaruje u vrlo brzom roku zasigurno je kombinacija inovativnog preparata Profhilo i filera Aliaxin. Takozvani full face approach – cjeloviti pristup remodeliranju lica – zaista omogućuje da se postigne maksimum i što se tiče volumena, i što se tiče tonusa i kvalitete kože. Posebice to cijene žene nakon 35., kada se u svim tim područjima itekako primjećuje “deficit”. Profhilo: proizvod nakon kojeg vam puder – ne treba “Premda je na tržištu već neko vrijeme, Profhilo iz dana u dan dobiva nove poklonice, što ne iznenađuje nikoga tko se uvjerio u njegove moćne rezultate” rekla nam je mr. sc. Sandra Kovačević, vlasnica poliklinike i stručnjakinja za senzualne i prirodne korekcije, koje možete pogledati na ovom Instagram profilu. Profhilo nije filer u klasičnom smislu: on je specifični hibrid dermalnog punjača, mezoterapije i skinboostera koji generira moćan, a diskretan lifting efekt te drastično poboljšava kvalitetu kože. Posebno ga stoga obožavaju žene koje cijene nenametljive korekcije, a pritom od tretmana imaju visoka očekivanja. U prijevodu: žele izgledati prekrasno, a da pritom ništa na njihovom licu ne “vrišti”. Prijateljice bi ih jedino možda mogle pitati gdje su nabavile tako genijalan puder…

Profhilo: proizvod nakon kojeg vam puder – ne treba

“Premda je na tržištu već neko vrijeme, Profhilo iz dana u dan dobiva nove poklonice, što ne iznenađuje nikoga tko se uvjerio u njegove moćne rezultate” rekla nam je mr. sc. Sandra Kovačević, vlasnica poliklinike i stručnjakinja za senzualne i prirodne korekcije, koje možete pogledati na ovom Instagram profilu. Profhilo nije filer u klasičnom smislu: on je specifični hibrid dermalnog punjača, mezoterapije i skinboostera koji generira moćan, a diskretan lifting efekt te drastično poboljšava kvalitetu kože. Posebno ga stoga obožavaju žene koje cijene nenametljive korekcije, a pritom od tretmana imaju visoka očekivanja. U prijevodu: žele izgledati prekrasno, a da pritom ništa na njihovom licu ne “vrišti”. Prijateljice bi ih jedino možda mogle pitati gdje su nabavile tako genijalan puder…

PROFHILO  665x479 1

“No, uz Profhilo vam puder gotovo i ne treba”, smije se liječnica Sandra Kovačević, naglašavajući da ovaj proizvod vole i dame u ranim tridesetima, kojima fileri još nisu potrebni, ali doza svježine često – jest.

Biorevitalizacija, biostimulacija i biorejuvenacija

„Profhilo je tu da izbriše znakove umora, dubinski hidrira kožu i vrati joj elastičnost, a meni se posebno svidio jer se u cijelosti uklapa u moju estetiku. Naime, primarna mu je zadaća poticanje proizvodnje vlastitog kolagena i elastina u koži uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline, a bez dodavanja neprirodnog volumena u području aplikacije”, rekla nam je naša sugovornica. To je, zapravo, Profhilov doprinos anti-ageingu: rezultat tretmana je postupno i dugotrajno smanjenje bora uz zdravi i sjajan izgled kože lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).

ProfhiloCampaign2 665x665 1

“Profhilo je najbolje opisati kao biorevitalizator, biostimulator i biorejuvenator, zbog čega ga možemo smatrati predvodnikom novog smjera u estetskoj medicini. Razlikuje se, naime, od svih dosad poznatih preparata: kombinacija je hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine, a mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injektiranja i stimulira fibroblaste na lučenje novog  veziva.

Hijaluronska kiselina niske molekularne mase hidratizira kožu i stimulira proizvodnju prirodnog kolagena i elastina, a ona visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože. Tijekom vremena Profhilo polagano otpušta hijaluronsku kiselinu te potiče proizvodnju četiri različite vrste kolagena i elastina koje svaka na svoj način doprinose kvaliteti kože.

Također potiče proces povećanja masnih stanica i savršeno hidrira kožu zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml)”, rekla nam je mr. sc. Sandra Kovačević, otkrivši ujedno da se taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling.

Pet ključnih točaka

Profhilo se injicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points): na svakoj strani lica određeno je, naime, pet točaka u kojima se aplicirani preparat najbolje raspoređuje u kožu čineći je zavodljivo blistavom i napetom. Tijekom jednog tretmana injicira se 2 ml proizvoda, a za optimalne rezultate tretman treba ponoviti za mjesec dana. Nakon toga slijedi održavanje koje uključuje jedan ili dva dolaska godišnje. Naravno, otkriva nam sugovornica, detaljan plan određuje se individualno, kad se u obzir uzme status kože te mogućnosti i očekivanja svake pojedine klijentice. Učinak Profhila vidljiv je već nakon tjedan do dva, a potpuni wow efekt evidentan je nakon druge aplikacije.

Sara Pol 768x512 1

No, kako poboljšanje kvalitete kože ponekad nije dovoljno da kazaljke pomakne unatrag onoliko koliko bismo željeli, u Poliklinici Sara apliciraju i Aliaxin, filer proizvođača IBSA koji se ističe iznimno naprednom tehnologijom i ultračistom hijaluronskom kiselinom proizvedenom patentiranim procesom biofermentacije, koji je diljem svijeta prepoznat kao „top high quality“ kad je riječ o čistoći i kvaliteti.

Wow rezultati kombinacije Profhilo i Aliaxin

Aliaxin također nadoknađuje ono što nam godine uzimaju, no u ovom slučaju to se odnosi na – volumen. Naravno, to nije jedini njihov benefit: osim što su kreirani za popunjavanje, Aliaxin fileri iznimno dobre rezultate pokazuju i u redefiniranju kontura lica te brisanju bora, a ujedno omogućuju dubinsku hidrataciju kože.

Untitled 46
Kombinacija tretmana Profhilom i Aliaxinom: 1. Prije tretmana 2. Prije drugog tretmana 3. Prije trećeg tretmana 4. Mjesec dana nakon trećeg tretmana

Po čemu se razlikuju od brojnih drugih filera na tržištu, pitali smo mr. sc. Sandu Kovačević? „Izvrsno se integriraju u tkivo, a prednost im je i kohezivnost proizvoda koja osigurava prirodnost rezultata te kombinacija hijaluronske kiseline veće i manje molekularne mase zahvaljujući kojoj proizvod izvrsno prodire u kožu.

Aliaxin Line HR 1 65 1024x724 1
Aliaxin

Također, premda je hijaluron uvijek – hijaluron, njegova kakvoća iznimno ovisi o načinu na koji se dobiva. A Aliaxin se u Europi definitivno pozicionirao među top tri“, rekla nam je dr. Sandra Kovačević, čija je poliklinika ucrtana na beauty mapu žena koje vole da im se estetski liječnici – u potpunosti posvete. U sinergiji ideja, koja se obično desi na konzultacijama, klijenticama bude posve jasno je li za top izgled lica najbolje povećati usne, ublažiti bore, poboljšati kvalitetu kože ili – sve to zajedno.

AKCIJE U PRIPREMI!