ESTETICA.hr

DOZNAJTE TKO SU NAJBOLJI ESTETIČARI PREMA IZBORU ČITATELJA PORTALA ESTETICA.HR!

Prije svega dva tjedna uživali smo u proglašenju najboljih dermokozmetičkih proizvoda na tržištu, a sinoć je restoran Zinfandel’s zagrebačkog hotela Esplanade bio savršena kulisa za još jedan luksuzni događaj u organizaciji portala Estetica.hr.

Image00004 8 665x435 1

 

Najbolji estetski liječnici – prema odluci čitatelja

Estetica First Class Dinner već je postao sinonim za najotmjeniju večeru u društvu najboljih hrvatskih plastičnih kirurga, dermatologa, estetskih liječnika i predstavnika najboljih dermokozmetičkih brendova te partnera portala.

Image00003 9 768x511 1

 

Ove su godine, osim u delicijama jednog od najboljih zagrebačkih restorana, uzvanici uživali i u jednoj sasvim posebnoj dodjeli nagrada – onoj za najbolje estetske liječnike i poliklinike estetske medicine prema izboru čitatelja portala Estetica.hr.
Riječ je o kulminaciji glasanja koje se na portalu odvijalo posljednjih nekoliko mjeseci – a prva dodjela nagrada te vrste okupila je nominirane liječnika iz svih krajeva Hrvatske, za koje su čitatelji portala Estetica.hr glasali u čak 17 kategorija. Nakon gotovo 10 tisuća glasova čitatelja, bilo je vrijeme da uzvanici otkriju koji su među njima zaslužili povjerenje pacijenata.

Nagrada za trud, vrijeme i ljubav posvećenu pacijentima

Kao prvi portal u Hrvatskoj u potpunosti posvećen mogućnostima i primjeni estetske medicine, uloga Estetice.hr je od početaka i edukativna, a sudeći po broju upita koji svakodnevno stižu od čitatelja – oni u portalu Estetica.hr vide i savjetnika, izvor pouzdanih informacija i svojevrstan „handbook“ kad su u pitanju tretmani, zahvati i poliklinike u kojima ih mogu napraviti.

 

Image00035 2 665x999 1

Zato smo odlučili odabir najboljih liječnika prepustiti upravo čitateljima – koji su ujedno i korisnici usluga poliklinika, klinika i ordinacija. Proglašenje najboljih liječnika i poliklinika u određenoj kategoriji nije priznanje struke, već nagrada za trud, vrijeme i ljubav koju su posvetili pacijentima – a oni im kroz iskazano povjerenje vratili svojim glasovima. Uživanje u ovoj predivnoj večeri ne bi bilo moguće bez glavnog pokrovitelja, brenda Eau Thermale Avène – jednog od najdugovječnijih i najcjenjenijih dermatoloških laboratorija u Europi. Zahvaljujući prirodnoj termalnoj vodi s juga Francuske, snažne ali nježne formule brenda Eau Thermale Avène prilagođene su čak i najosjetljivijoj koži – zbog čega su omiljeni brend i mnogim dermatolozima.

Image00007 5 1024x681 1
Sanja Benco i Nikolina Lalić, Eau Thermale Avene

Dodjelu nagrada na Estetica First Class Dinner-u podržali su i vrhunski brendovi La Roche Posay, Vichy, Loreal Dermatological beauty, Advanced nutrition programme, tvrtka Medline, Dermatology FB, Restylane, OmniBiotic, Armani Beauty, Mionnetto i – DS auto, koji je za jednog uzvanika pripremio i posebno iznenađenje – poklon vikend vožnju DS automobilom.

Tko su pobjednici? Odabir najboljih estetičara po mišljenju čitatelja portala Estetica.hr!

U svakoj su kategoriji otkriveni i treće i drugo plasirani, a pobjednike su proglasili generalni sponzor Eau Thermale Avene – u čije ime su nagrade dodijelile gđa Sanja Benco, voditeljica tvrtke Pierre Fabre za regiju i Nikolina Lalić, brend menadžerica za Avene te osnivačica i partnerica portala Estetica.hr Tea Batinić Janjuš i Tamara Šopar Rebić.

Image00005 8 665x999 1

Koji su doktori i poliklinike dobili najveći broj glasova čitatelja?

U kategoriji  NAJBOLJE NEINVAZIVNO POMLAĐIVANJE LICA HIJALURONSKIM FILERIMA – ZAGREB, čitatelji su najboljim proglasili dr. Nikolu Milojevića, dok je drugo mjesto zauzela dr. sc. Željana Bolanča, a treće dr. sc. Mladen Duduković.
U kategoriji NAJBOLJE NEINVAZIVNO POMLAĐIVANJE LICA HIJALURONSKIM FILERIMA – RIJEKA, pobjedu po mišljenju čitatelja odnijela je dr. Viviana Kalmar, drugoplasirani je dr. Mario Zambelli, dok je trećeplasirana dr. Vivian Jurković.

Image00020 4 1024x681 1

Iduća na redu bila je kategorija NAJBOLJE NEINVAZIVNO POMLAĐIVANJE LICA HIJALURONSKIM FILERIMA – SPLIT, a najveći broj glasova čitatelja osvojio je dr. Ante Sučić. Drugo mjesto zauzela je dr. Anđela Prolić, dok je treći bio dr. Zlatko Kljajić.

Image00019 4 665x999 1

Zadnja regija bila je južna Dalmacija, a u kategoriji NAJBOLJE NEINVAZIVNO POMLAĐIVANJE LICA HIJALURONSKIM FILERIMA – JUŽNA DALMACIJA pobjedu je odnio dr. Darko Granić, dok je drugoplasirana bila dr. Ivana Sršen Vidović, a trećeplasirana dr. Ana Bakija-Konsuo.

Image00018 6 730x486 1

U kategoriji NAJBOLJI SKINCARE I ANTI-AGE TRETMANI, čitatelji su najboljom proglasili Specijalističku ordinaciju opće kirurgije dr. Ana Štanfel. Na drugom se mjestu našla Poliklinika Bolanča i dr. Željana Bolanča, a na trećem Poliklinika Duduković & Kisić i njihova doktorica Maja Kovačević.

Image00017 3 730x486 1

Uslijedila je jedna od najpopularnijih kategorija – NAJBOLJE OBLIKOVANJE USANA HIJALURONSKIM FILERIMA, a prvo mjesto po glasovima čitatelja pripalo je dr. sc. Sandri Kovačević. Drugoplasirana je bila netom nagrađena dr. Ana Štanfel, a na trećem se mjestu našao dr. Jakov Jurčević iz Poliklinike Duduković& Kisić.

Image00046 1 665x999 1

U kategoriji NAJBOLJE APLICIRANJE BOTOXA, čitatelji su pobjedničko mjesto dali dr. sc. Željani Bolanči, dok se na drugom mjestu našao dr. Nikola Milojević, a na trećem dr. Tomica Bagatin.

Image00016 5 768x511 1

U kategoriji NAJBOLJA ESTETSKA KIRURGIJA GRUDI, pobjedu je odnio dr. sc. Mladen Duduković! Na drugo se mjesto smjestila dr. Rebeka Held, a na trećem se mjestu po glasovima čitatelja našao dr. Dinko Bagatin.

Image00013 5 730x486 1

Iduća je bila kategorija NAJBOLJA GORNJA I DONJA BLEFAROPLASTIKA, a prvo mjesto po mišljenju čitatelja portala Estetica.hr osvojio je prim. Siniša Glumičić. Drugoplasirani je dr. sc. Mladen Duduković, a trećeplasirani dr. Goran Tomičić.

Image00011 3 665x443 1

Među najtraženijim zahtjevima u estetskim poliklinikama svake je godine operacija nosa, a u kategoriji NAJBOLJA RINOPLASTIKA pobjedu je ponovno odnio prim. Siniša Glumičić, dok se na drugom mjestu našao dr. Ivan Rašić, a na trećem već ranije nagrađen dr. Ante Sučić.
U kategoriji NAJBOLJI FACELIFTING, a čitatelji su glasovima omogućili prim. Siniši Glumičiću nastavak pobjedničkog niza, pa je tako još jedna nagrada pripala ovom uglednom kirurgu. Drugo mjesto zauzeo je dr. sc. Mladen Duduković, a treće dr. Tomica Bagatin.

Image00031 1 665x999 1

Sljedeća kategorija bila je posvećena NAJBOLJEM PRESAĐIVANJU KOSE, a pobjedu je odnijela dr. Vana Kljaković Gašpić! Drugoplasirana je bila dr. Ana Maletić, dok je treće mjesto zauzela dr. Jolanda Kanižaj Rajković.

U kategoriji NAJBOLJA ESTETSKA KIRURGIJA TIJELA (posvećenoj zahvatima abdominoplastike, liposukcije i podizanja stražnjice) glasovi čitatelja su na prvo mjesto smjestili primarijusa Sinišu Glumičića, koji je postao najnagrađivaniji liječnik ove dodjele nagrada. Drugo mjesto zauzeo je dr. sc. Mladen Duduković, a treće dr. Dinko Bagatin.

Uslijedila je kategorija čije smo rezultate s posebnim nestrpljenjem iščekivali – POLIKLINIKA ESTETSKE MEDICINE I KIRURGIJE S NAJBOLJIM PRISTUPOM PREMA PACIJENTU. Pobjednikom je proglašena Poliklinika Duduković & Kisić! Drugoplasirana je bila splitska poliklinika Dermamed, a trećeplasirana Poliklinika Bagatin.

Image00012 4 1024x681 1

Nekirurško oblikovanje i pomlađivanje lica i tijela sve je popularnije, pa smo mu posvetili dvije kategorije. U kategoriji NAJBOLJE NEKIRURŠKO OBLIKOVANJE TIJELA APARATIVNIM TEHNOLOGIJAMA, prvo mjesto zauzela je Poliklinika Bagatin! Na drugo mjesto zasjela je poliklinika Dermamed, a na treće Poliklinika Duduković & Kisić.

Image00014 3 1024x681 1

U kategoriji NAJBOLJE NEKIRURŠKO OBLIKOVANJE I POMLAĐIVANJE LICA APARATIVNIM TEHNOLOGIJAMA, pobjedu je odnijela Poliklinika Dermamed i dr. Anđela Prolić! Drugo mjesto zauzela je Poliklinika Duduković & Kisić, a treće Poliklinika Bagatin.

Image00015 4 768x511 1

I posljednja, ali na i manje važna kategorija je NAJBOLJA STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU, a prema glasovima čitatelja najboljom je proglašena Poliklinika Bagatin, dok se na drugom mjestu našla Poliklinika Dentalsan, a na trećem Štimac centar dentalne medicine.

Image00050 1 599x900 1

Nakon dodjele nagrada za najbolje doktore i poliklinike po mišljenju čitatelja portala, došlo je vrijeme i za proglašenje dobitnika nagrade jednog od pokrovitelja događaja – a vikend vožnju DS automobilom osvojila je dr. sc. Željana Bolanča. Dobitnika je izvukla brend menadžerica DS auta, gđa Samia Hamitouche, a dermatologinja nije skrivala oduševljenje.

Image00010 4 730x486 1

Predivnu atmosferu, ugodno druženje i gastronomski užitak u restoranu Zinfalndel’s hotela Esplanade omogućili su generalni pokrovitelj Eau Thermale Avene te partneri La Roche Posay, Vichy, Loreal Dermatological beauty, Advanced nutrition programme, tvrtka Medline, Dermatology FB, Restylane, Armani Beauty, OmniBiotic, Mionnetto i DS auto. Čestitke dobitnicima nagrada i veliko hvala svim pokroviteljima!

Izvor: ESTETICA.hr https://estetica.hr/doznajte-tko-su-najbolji-esteticari-prema-izboru-citatelja-portala-estetica-hr/

 

AKCIJE U PRIPREMI!