estetica.hr

DONOSIMO VRHUNSKE TRANSFORMACIJE USANA U POZNATOJ ZAGREBAČKOJ POLIKLINICI!

Linije tvojih usana nanovo ispisuju povijest… napisao je u svom remek-djelu “Slika Doriana Graya” slavni irski pisac Oscar Wilde, naglašavajući koliku moć ima taj senzualni dio lica. Lijepe i pune usne ideal su kojemu teže brojne žene, a nezamjenjiv saveznik na putu do tog ideala su dermalni fileri. Međutim, fileri nisu namijenjeni samo osobama s tankim usnama – njima se mogu korigirati asimetrije, naglasiti Kupidov luk, ispraviti nesrazmjer gornje i donje usne, korigirati spušteni kutovi usana ili jednostavno osvježiti usne…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

Liječnica koja zna sve o savršenim usnama i koja je razvila posebnu metodu apliciranja filera – tristeplips – je  mr. sc. Sandra Kovačević, osnivačica i vlasnica Poliklinike Sara, koja se odnedavno preselila u novi atraktivan prostor u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 36B.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

Instagramski profil Poliklinike divan je kolaž radova mr. sc. Kovačević o čijoj posvećenosti i perfekcionizmu, ali i nepogrešivoj estetici govori i to što su je čitatelji portala estetica.hr proglasili najboljim liječnikom za povećanje usana hijaluronskim filerima. A to je, priznat ćete, ono što se doista računa!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

“Kada mi klijentice dolaze na tretman povećanja usnica, uvijek znaju što ne žele, a to je izgledati neprirodno ili imati patkaste usne. Ali nisu potpuno sigurne što žele postići. Tada im predlažem da stanu ispred ogledala i promatraju svoje usne dok izvode pokrete kao da će puhati u pero ili kao da spavaju i pućkaju. To im daje uvid u volumen usana koji odgovara njihovom licu, naravno, uzimajući u obzir klasični oblik usana. Kod asimetričnih ili izrazito tankih usana, postupak oblikovanja treba biti postupan i iznimno pažljiv”, kaže naša sugovornica. Kada oblikuje usne, mr. sc. Kovačević kaže kako slijedi njihov prirodan oblik, korigira asimetriju i usklađuje izgled s ostatkom lica. Svaki pristup je personaliziran i ne postoji uniformiranost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

“Moji radovi su primjer usana koje nisu uniformirane. One su jedinstvene, kao i žene kojima pripadaju. Ne mogu prepoznati svoj rad na ulici, mogu samo primijetiti lijepe usne za koje ne mogu biti sigurna jesu li poboljšane uz pomoć čudesne neinvazivne estetike. Upravo to je moj cilj – da svi uoče ljepotu, ali da nitko nije siguran je li to rezultat prirode ili malene pomoći neinvazivne estetike”, zaključuje vlasnica Poliklinike Sara.

Donosimo vam sjajne primjere rada mr. sc. Sandre Kovačević, s fotografijama “prije i poslije”, uz njezine komentare, a više fotografije pronađite na Instagram profilu Poliklinike.

Poliklinika Sara Prije I Poslije1

“Osnovni oblik usnica je ostao nepromijenjen, ali je konturiranjem ‘izvučeno’ malo volumena s obje strane gornje usnice te ublažen pad od sredine prema krajevima.”

Poliklinika Sara Prije I Poslije10

“Oblikovanje Kupidova luka, naglašavanje konture usnica, ispravljanje blage asimetrije i dodavanje volumena – toliko intervencija za mali pomak koji je učinio veliku promjenu na licu, a nije narušio prirodnost.”

Poliklinika Sara Prije I Poslije7

“Refresh ovih usnica dokaz je da lijepo može biti još ljepše!”

Poliklinika Sara Prije I Poslije6

“Ovim usnicama, osim volumena, nedostajala je kontura. Oblikovanjem Kupidovog luka usnice su dobile prekrasan oblik koji je naglašen dodavanjem volumena. Fascinantno je kako promjena oblika usnica daje cijelom licu ženstvenost i senzualnost!”

Poliklinika Sara Prije I Poslije5

“Korekcija blage asimetrije gornje usnice, naglašavanje konture i diskretna voluminizacija.”

Poliklinika Sara Prije I Poslije2

“Usnice koje smo topili zbog migracije filera, rađene u drugoj kući. Na prvoj fotografiji su usnice dva tjedna nakon topljenja, na drugoj 18 mjeseci nakon aplikacije 1 ml, a na trećoj neposredno nakon dodanog još 1 ml.”

Poliklinika Sara Prije I Poslije3

“Uvijek naglašavam kako najviše volim raditi, kako ih zovem, ‘virgo usnice’ koje nikada nisu rađene. S dvije aplikacije u razmaku od mjesec dana postigli smo prekrasan rezultat.”

Snapinsta.app 319069700 696121021865422 2769456029113018989 N 1080

“Rađena je samo gornja usnica, što se vidi po izgledu. M shape je ostao unatoč intervenciji. Napominjem da je važno raditi obje usne kako se ne bi razlikovale teksturom. M shape se posebno tretira jer je unutrašnja linija usana poput zavojnice – ako se ne napravi dobro, vraća se u prvobitni oblik.”

Snapinsta.app 332393987 6026008520812426 6504092211243943118 N 1080

“Kada oduvijek imate tanke usne i oduvijek želite punije, nakon ovakvog rezultata veselju nema kraja! Najviše volim raditi usne koje još nisu tretirane, tada su i rezultati najljepši.”

 

 

AKCIJE U PRIPREMI!